Cyprus Eating Awards

5 εστιατόρια για να φας νόστιμα και οικονομικά

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2023-2024 για τη σχέση τιμής και ποιότητας και φιγουράρουν στην κατηγορία Nice Price των Cyprus Eating Awards 2023

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2024

Tα Cyprus Eating Awards 2024 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 16 κατηγορίες και τα 87 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 16 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Nice Price, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Πρόκειται για μία κατηγορία η οποία παρακολουθεί τη σχέση που έχει η τιμή του πιάτου με την ποιότητα που προσφέρει το εκάστοτε εστιατόριο.

Φέτος, ξεχωρίσαμε 5 εστιατόρια όπου θα φας πολύ καλό φαγητό σε προσιτές και καλές τιμές σε σχέση με την ποιότητα.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα την τιμή με την ποιότητα;

Ψήφισε το αγαπημένο σου Nice Price ΕΔΩ

Ψηφίστε με γραπτό μήνυμα: ΕΑ12
Ψηφίστε με τηλεφωνική κλήση: 900-31-392

Οι υποψηφιότητες για το Nice Price εστιατόριο της χρονιάς είναι:

1 NICE PRICE GUIDO 600X600.jpg

GUIDO & THE GOOSE, Λευκωσία
Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και τιμά την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα. Σε έναν χώρο με ωραίο vibe, που πηγάζει από τις funky μουσικές και την ενέργεια των ανθρώπων του, θα δοκιμάσεις οκτώ διαφορετικές πίτσες, που παρασκευάζεται με πρώτες ύλες από την Ιταλία. Την πίτσα σου θα συνοδεύσεις με μπύρα (Humor Pilsner), λευκό ή ροζέ κρασί, prosecco ή cola αλλά και με γλυκιά φοκάτσια νουτέλα.

2 NICE PRICE rafaels 600X600.jpg

RAFAEL'S AUTHENTIC NEAPOLITAN PIZZA, Λεμεσός
Self-service pizzeria που θα σου σερβίρει στο χαρτόκουτο μία από τις νοστιμότερες πίτσες που έχεις φάει, με λεπτή, τραγανή και ταυτόχρονα αφράτη ζύμη, στα πρότυπα της ναπολιτάνικης πίτσας. Και δεν είναι μόνο το ζυμάρι που είναι όσο πρέπει τραγανό και υπέροχο σε υφή, που ξεχωρίζει, αλλά και οι σάλτσες, τα τυριά και οι συνδυασμοί των υλικών γενικά που είναι επίσης κορυφαία. Το δε περιβάλλον είναι φιλικό και καθαρό.

3 NICE PRICE STAVRIS 600X600.jpg

STAVRIS KITCHEN, Λάρνακα
Fast casual λογική και φαγητό που τρώγεται με το χέρι, με πιάτα ψαγμένα μεν άλλα με γεύσεις γνώριμες, που έχουν να πουν τη δική τους ιστορία, όπως είναι και το σλόγκαν του μαγαζιού. Δοκίμασε καπνιστά χοιρινά παϊδάκια στα κάρβουνα, χοιρινή μπριζόλα, bavette steak, σιγοψημένο αρνίσιο μπούτι ψητό φιλέτο λαβράκι, ψητό φιλέτο σολομού, αλλά και νόστιμα by hand burgers. Υπάρχουν επίσης επιλογές to share, αλλά και επιλογές για τα παιδιά, όλα φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και σε value for money τιμές.

4 NICE PRICE aithrio 600X600.jpg

ΤΟ ΑΙΘΡΙΟΝ, Λάρνακα
Σε ένα από τα πιο εμβληματικά αρχοντικά κτήρια της Λάρνακας, κοντά στις Φοινικούδες, με μία υπέροχη εσωτερική αυλή και τοξοτές καμάρες, θα απολαύσεις μαμαδίστικα μαγειρευτά πιάτα τα μεσημέρια, κι ένα κράμα μεσογειακής, κυπριακής και μεσανατολίτικης κουζίνα με πιάτα πρωτότυπα κι ευφάνταστα τα βράδια. Το πρωί σερβίρει και πρόγευμα-brunch. Ο χώρος δεν ξεχωρίζει μόνο για την κουζίνα, τα ποιοτικά του πιάτα και την εξυπηρέτησή του αλλά και για την ιστορία του.

5 NICE PRICE TOPIKA 600X600.jpg

ΤΟΠΙΚΑ MEZE BAR, Λευκωσία
Ένα φιλόξενο εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το νέο, σε μια κουζίνα με μεσογειακό προσανατολισμό και κυπριακό twist. Νόστιμα πιάτα (ψάρι και κρέας), με ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές και vegan επιλογές, αρμονία στις γεύσεις με εξαιρετικές πρώτες ύλες, φρέσκα τοπικά προϊόντα και βιολογικά με ονομασία προέλευσης. Πολύ φιλική εξυπηρέτηση με γνώση των πιάτων, αλλά και value for money τιμολογιακή προσέγγιση.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close